Spiritueel-Energetische Begeleiding


Wat is Spiritueel-Energetische Begeleiding?

Van Spiritueel Energetische Begeleiding is sprake als iemand je in contact brengt met/ laat ervaren dat er energie is, die je omhult en vervult.
Het leven wordt gevoed door een oorspronkelijke bron, waar je uit kan putten, maar hoe boor je die aan? Deze bron is overal aanwezig als een soort energie. Die energie kan in jou stromen en voor een nieuwe impuls in je leven zorgen. 


Mensen ervaren veel emotionele en lichamelijke pijn en om te overleven bouwen ze muren om zichzelf. Die zorgen ervoor dat dezelfde beperkte energie blijft rondgaan en zich verhardt. Geen wonder dat je vast komt te zitten in gedachten, gevoelens en/of emoties. Met deze begeleiding ga je opmerken wat er gebeurt als je weer met je bron van levensenergie in contact komt.

Alles bestaat eigenlijk in een groot energieveld. Door die energie in en om je heen op te merken, te voelen, te ervaren als een liefdevolle, krachtige bron. Je kunt die gebruiken om beter in je vel te komen, om gelukkiger te zijn.

Bij deze begeleiding maak je contact met je ware zelf. Als je je kunt overgeven aan deze energie die altijd voor je klaarstaat, schep je openheid en ruimte om te ontvangen. Je gaat herkennen wat goed voor je is en op basis daarvan je eigen keuzes maken. Energie voedt en ondersteunt simpelweg als je er ruimte voor kan maken. Je opent je (zoals een bloemknop) en ontdekt nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen. 

 

Joomla templates by a4joomla