Welkom bij de Wensster

 

Heb je interesse in aardegebonden spiritualiteit en het gebruik daarvan opdat problemen kunnen oplossen? Wil je graag genieten van bewust ZIJN? Voor spiritueel therapie, spirituele begeleiding en zelfontwikkeling kun je terecht bij praktijk De Wensster. Je kan daar zelf te weten komen welke mogelijkheden en oplossingen jij meedraagt in je eigen ziel/ je diepste kern. De ziel is altijd bij jou en wacht erop dat je hem werkelijk gaat ervaren. Heb jij ook een hartverlangen om in echte vrijheid te leven en gelukkig te zijn? Ga dan mee op deze ontdekkingsreis!

Misschien wil je wat persoonlijke informatie over mij.  Mijn naam is Astrid, ik ben gehuwd en moeder van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Na mijn Pabo (basisschoolleerkracht) heb ik MO-A en MO-B Nederlands gestudeerden uiteindelijk heb ik een Master in de Nederlandse Taalkunde (VU, Amsterdam) behaald.
Jarenlang heb ik ervaring met lesgeven in  zeer verschillende onderwijstypes opgedaan. Momenteel werk ik nog in deeltijd als docent en coördinator Taal bij de Hogeschool van Amsterdam (Faculteit Maatschappij en Recht).

Toen mijn kinderen ouder werden, gunde ik me pas de tijd om mijzelf intuïtief en spiritueel verder te ontwikkelen en volgde cursussen Reiki, Klankschaalmassage, Shiatsu-massage (met Traditionele Chinese Geneeskunde) en voltooide ten slotte de 4-jarige hbo- opleiding tot Spiritueeltherapeut bij de Aspi (CRKBO geregistreerd). Daar heb ik erg veel inzicht gekregen.
In mijn vrije tijd heb ik veel reizen gemaakt, o. a. naar Thailand, China, Balie, Indonesië, India en Nepal om te ervaren en genieten van de spirituele drijfveren in verschillende culturen. Momenteel beoefen ik al jaren met veel enthousiasme en plezier: Tai Chi. Sinds maart 2014 geef ik daarin bij diverse welzijnsinstellingen ook les in.

Mijn missie

Graag wil ik dat je jouw eigenheid kan terugvinden en je gereedschap meegeven om krachtiger in je liefdevolle energie te staan. Door in Bewustzijn te leven, kun je je oorspronkelijkheid herinneren. Je maakt contact met je zielsenergie en ontdekt de relatie is tussen lichaam, geest en ziel. Je ervaart daardoor steeds meer harmonie, liefde en geluk. Dat straal je dan op een natuurlijke wijze uit en zo draag je vanzelf een steentje bij aan een mooiere wereld voor jou en jouw omgeving.

Wat kan ik jou bieden?

Lichaam geest en ziel zijn nauw verbonden. Achter levensvragen ligt vaak een diepere betekenis. Als je niet in balans bent, is dit een roep om aandacht. In je eigen onderbewustzijn kun je met gebruikmaking van energetische 'methoden'  ( Focussen, Voice Dialoque e.a.) een verrassend antwoord op jouw vragen vinden. Dat lukt het makkelijkst als je in verbinding bent met je Ware Zelf. 

Van mij krijg je steun en de benodigde instrumenten om je eigen, unieke weg zelf te ontdekken. Van jou verwacht ik de wens en bereidheid naar binnen te gaan. Er is zoveel hectiek in het leven, dat het nodig is om tijd te maken om helemaal tot jezelf te komen. Samen gaan we daarom eerst de ontspannen stilte in, om ons te verbinden met de oerbron. Dit contact laat je bij  je innerlijke kracht en liefde komen. Door bewustwording van de universele energie, kun je de oorspronkelijke bron herkennen. Vanuit die rust, kun je stabiliteit, kracht en nieuwe energie ervaren. Dit is een proces waarin je steeds meer kan loslaten, wat je niet meer ten dienste staat. Er ontstaat ruimte voor iets anders.
Mijn gereedschap hierbij is o.a.: het gebruik van klankschalen, meditatievormen en tai chi/ chi kung. 

Wil je graag leren (beter) naar jeZelf te luisteren en antwoorden krijgen op je innigste levensvragen? Dan is Spiritueel zelfonderzoek waarschijnlijk iets voor jou. Je kan behalve je gedrag, emoties en overtuigingen te beschouwen, ook je intuïtie vergoten en prachtige, diepere lagen in jezelf ervaren door in contact met je zielskracht te zijn. In mijn praktijk De Wensster maak ik daar graag tijd en ruimte voor! 

Joomla templates by a4joomla