De Wensster


De Wensster  staat symbool voor de onbegrensde mogelijkheden van de mens door inzicht in het stralende licht.

Sterren stralen en maken deel uit van het eeuwige heelal. Het Licht waarnemen geeft helderheid, kracht en grootsheid die je in elk moment in het dagelijks leven kunt toepassen. Het gaat dus om praktische wijsheid.
Het is een grappig 'toeval' dat mijn naam, Astrid, afstamt van het woord astèr (ster). Van jongs af aan fascineert mij het onmetelijke heelal met zijn schitterende sterren als symbool van de kracht en wijsheid van het goddelijke bewustzijn met zijn oneindige mogelijkheden.

Het leven is in voortdurende beweging en geeft jou daarmee de kans om dit met al je zintuigen te proeven en te te observeren dat het komt en gaat. Maar wat is er permanent aanwezig? Hoe is het als je je in de werkelijkheid van het dagelijks leven daarmee kunt verbinden? Is het mogelijk 
je er één mee voelen en ermee samen te vallen?  Hoe ontdek je je oorspronkelijke  natuur, hoe te leven vanuit een bron, die natuurlijk stroomt en in verbinding te zijn met het universum? Is het mogelijk te ervaren wat met een leven vanuit hart en ziel wordt bedoeld. Wat is ware Liefde?

Graag wil ik met je delen: hoe je in verbinding kan ervaren met het licht, dat helderheid en waarheid geeft. Hoe je oplossingen kunt vinden vanuit dit contact vanuit vrijheid en ruimte. Genieten is daarvan is niet het doel, maar wel het natuurlijke resultaat. Je kan alle emoties, pijn en strijd voorbij gaan! 
Wensen kunnen dan in vervulling gaan of je denken kan een andere wending krijgen. Dat maakt het leven uitdagend, boeiend én levend. 

Het is mijn wens iets te betekenen voor iedereen die op mijn pad komt. Want hoe meer mensen hun eigen kracht, liefde en licht kunnen ervaren, des te meer harmonie, geluk en wijsheid er in de wereld zichtbaar wordt. De ander is daarbij slechts jouw spiegel.
Deze individuele uitnodiging is tevens een uitdaging om te ontdekken hoe je licht en liefde in jezelf kan toelaten en laten stromen naar alles en iedereen. Dat  maakt zo gelukkig! Daarin (her)ontdek je wat ware kracht en ware liefde is.

Het uitgangspunt is: iedereen heeft het vermogen om gelukkig en vredig te zijn. Door licht erop te laten schijnen, wordt alles voelbaar anders. Het leven krijgt meer kleur, wordt voller en tegelijkertijd eenvoudiger.

Graag loop ik met je mee op jouw pad, opdat je ziet wat er ondanks emotionele of lichamelijke pijn  diep van binnen in jou schittert. Dan kun je daarna daarmee in contact zijn en zelfstandig verder. Verschillende technieken staan tot mijn beschikking om jou een aanzet te geven tot een zich steeds verdiepend inzicht .
Dit is spiritualiteit leven met beide voeten op de aarde, zodat je kunt handelen vanuit een nieuwe inspiratie. Een nuchtere kijk met gronding in het aardse bevordert juist het liefdevol functioneren. Het gaat erom de samenhang, het evenwicht, de balans en de plaats van de mens tussen hemel en aarde te ontdekken.

 

Joomla templates by a4joomla